Takaisin

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

 

Rekisterin pitäjä:

Mezina Oy

JHC, Hirsalantie 11

02420 Jorvas

sähköposti: finland@mezina.com

y-tunnus: 1749534-5

 

Rekisterivastaava: Sanna Maronen, markkinointipäällikkö

 

Rekisterin nimi: Mezina Oy:n suoramarkkinointirekisteri

 

Rekisterin käyttötarkoitus: Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Mezinan liiketoiminnan ja palvelun suunnittelu ja kehittäminen; Mezinan mainonta, markkinointi ja suoramarkkinointi.

 

Rekisterin sisältämät tiedot: Mezina voi rekisteröidä seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tieto siitä milloin ja missä yhteydessä henkilö on antanut suostumuksensa näihin tarkoituksiin.

 

Säännönmukaiset tietolähteet: Rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja. Henkilö itse antaa tiedot osallistumalla Mezina Oy:n erilaisiin markkinointiluonteisiin kilpailuihin ja arvontoihin, markkinointikampanjoihin, tutkimuksiin sekä kyselyihin tai muulla tavoin ottaa yhteyttä Mezinaan.

 

Tietojen luovutus ja salassapito: Tietoja ei siirretä tai luovuteta kolmansille osapuolille. Seuraavat Mezina Oy:n osastot pääsevät käsittelemään rekisteröityjä tietoja: myynti ja markkinointi. Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä Mezinaan tarkistaaksesi, mitä tietoja sinusta on rekisteröity ja korjata mahdolliset virheelliset tiedot. Jokaisella on oikeus kieltää henkilörekisterissä olevan tiedon käyttäminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle tai Mezina Oy:n lukuun toimivalle palvelun tuottajalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus ja henkilötietojen käsittely liittyy.

 


 

 

 

 

 

© 2012 Mezina Oy, JHC, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas - puh. 010 422 1580, fax 010 422 1589 - finland@mezina.com - Evästekäytäntö