Takaisin

Kun uni ei tule...

 

LUNAMINO - Nukahtamiseen rauhoittavia yrttejä, vitamiineja ja tryptofaania

 

Unihäiriöt vaivaavat suomalaisia aiempaa useammin. Satunnaisia univaikeuksia on jo lähes joka toisella, 45 prosentilla. Unihäiriöistä kärsivät etenkin keski-ikäiset ja työikäiset.

 

Häiriöt ilmenevät vaikeutena nukahtaa tai pysyä unessa, liian aikaisena heräämisenä, virkistämättömänä unena ja tyytymättömyytenä omaan nukkumiseen. Altistavia tekijöitä unettomuudelle ovat mm. epäsäännöllinen vuorotyö, stressi, huolet, toistuva yöherääminen (pienten lasten vanhemmat), hormonaaliset murrosvaiheet (naisilla vaihdevuodet).

 

Jatkuva unettomuus aiheuttaa ärtyneisyyttä, muistin, keskittymiskyvyn ja oppimisen häiriöitä, lisääntynyttä tapaturma- ja onnettomuusriskiä sekä alttiutta mielenterveyden ongelmille.

 

Lunamino on yhdistelmätuote, joka helpottaa nukahtamista ja tarjoaa levollista unta läpi yön

Lunamino sisältää L-tryptofaania, joka on välttämätön aminohappo ja sitä on saatava päivittäin ravinnosta. Tryptofaanista muodostuu aivoissa mielialaan positiivisesti vaikuttavaa aivojen välittäjäainetta serotoniinia, joka puolestaan muuttuu vuorokausirytmiä sääteleväksi ja unta rauhoittavaksi melatoniiniksi. Keho tarvitsee tryptofaania tuottaakseen myös niasiinia, B3-vitamiinia, jonka puutos aiheuttaa unettomuutta ja väsymystä.

 

Auttaa nukahtamaan - Lunamino vaikuttaa tehokkaasti ja nopeasti. Se sisältää runsaasti perinteisesti tunnettuja rentouttavia ja unta edistäviä yrttejä: sitruunamelissaa, lehmuksenkukkaa ja kauraa.

 

Lunaminon tarkoin valitut ravintoaineet, B-vitamiinit ja magnesium, edistävät hermoston normaalia toimintaa ja tunnetaan stressivitamiineina ja hivenaineina. 

 

Annostus: 2 tablettia vuorokaudessa noin tuntia ennen nukkumaanmenoa. Lunamino auttaa nopeasti ja tehokkaasti, mutta parhaan hyödyn saavuttaaksesi Lunaminoa kannattaa käyttää pidempiaikaisesti.

 

 

Versiot ja hinnat

Lunamino 60 tabl.

hinta noin 24,00 eur.

Annostus

2 tablettia päivässä noin tunti ennen nukkumaanmenoa

Sisältö

PDF-icon 56x56

Lunamino

Mistä voit ostaa tuotetta?

Jälleenmyyjät:

Luontaistuntijat

Terveystieto

Natural

Itsenäiset terveyskauppiaat

Apteekit

Veljekset Keskinen

 

Verkkokaupat:

Luontaistuntijat-verkkokauppa

Fun Raise

Sinunapteekki

Ihanaostos

Katso esite

Klikkaa ostoksille:

 Luontaistuntijat icon

Terveystieto icon

 Sinunapteekki

 Funraise icon

Natural icon

 

Ihanaostos.fi

  • Itsenäiset terveyskauppiaat

  • Apteekit

  • Veljekset Keskinen

 

© 2012 Mezina Oy, JHC, Hirsalantie 11, FI-02420 Jorvas - puh. 010 422 1580, fax 010 422 1589 - finland@mezina.com